Така както подходихте вие с анонса, по същия начин подходиха

...
Така както подходихте вие с анонса, по същия начин подходиха
Коментари Харесай

Адвокатът на Данаил, който наръга съученик в "Надежда", разкри подробности около инцидента, истината се оказа друга!

" Така както подходихте вие с анонса, по същия метод подходиха прокуратурата и съда при гледането на мярката. при тях обаче е целесъобразно, тъй като всичко при тях е на доста ранен стадий. Момчето се споделя Данаил Бекберди, той е с ирански генезис, родено е в България ". Това сподели юрист Ивайло Абаджиев, който се е заел със отбраната на момчето, което през предишните дни наръга с нож в корема собствен съученик поради изявления на гей колажи в мрежата,

" Наистина видях дете, това, което го пускате като анонс, не е значително. То демонстрира, че той в действителност е едно дете. Който е тръгнал да убива, кой ще го споделя след това? ", попита юрист Арабаджиев,.

По думите му, в продължение на съвсем цялата образователна година момчето е било унизено от своите възпитаници - вербално, от колажи с хора, изпълняващи гей дейности. Бил е именуван хомосексуалист, джихадист. Никой не е взел ограничения. Мерките трябвало да бъдат взети от възрастните. Може би родителите са неглижирали нещата.

" Всеки, който има деца знае, че има обиди сред децата. Те са желали към този момент да сменят учебното заведение. Искали са да изкара годината,. Има данни и че в учебното заведение са знаели, че има някакви проблеми, само че и преподавателите не са обърнали внимание. Ден преди случая е имало още веднъж обява на момчето в непристойни пози ", сподели още бранителят на Данаил.

Той акцентира, че момчето е желал да беседва със своите връстници, по-късно е желал да се сбие с тях, с цел да се реши казусът, само че и тази среща за пердах не се е получила.

" Той не е рядко нападателен за възрастта си. Прокурорът не е казвал такова нещо. Наистина става въпрос за едно дете. Когато той е отишъл там, той е видял брата на момчето. Казал му е брат му да слезне. Който е тръгнал да убива, няма да си вика очевидци. Той е желал да покаже ножа, да ги изплаши и те да спрат с гаврите ", посочи Абаджиев.

Адвокатът разкри още детайлности от самия случай. " Единия му споделя: Нали си мъж, какво си пристигнал с този нож. Тогава в главата на момчето какво се случва. Той се е страхувал, че още веднъж ще напишат неприятен коментар, че не е мъж. Това е доста рисково, тъй като те са в такава възраст, в която съзряват като мъже ", сподели Абаджиев.

Той ще си понесе отговорността. Що се отнася до клипа, юристът сподели, че не е бил в час и не е знаел какво прави с този роман на видеото.

" Те са застанали против него тъй като той е жертва. Всеки естествен човек при типа на нож потегля да бяга. Данаил е споделил, че отново желае да бъде другар с наръганата жертва. До предходната година те двамата са били такива ", сподели още юристът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР