Така изглеждат плодовете на дървото Три фурми на ден обаче

...
Така изглеждат плодовете на дървото Три фурми на ден обаче
Коментари Харесай

Чудотворната Сила На Фурмите! Ето Какво Се Случва С Тялото Ви Само С 3 Фурми На Ден

Така наподобяват плодовете на дървото

Три фурми дневно обаче са същинско знамение. Хубавото е, че при тях няма предписания, подготвяне и тем сходни - просто се присягате към тях и толкоз. Ето защо биха ви помогнали:

Подобряват работата на храносмилателната система

Фурмите съдържат в себе си фибри, които са извънредно потребни за жлъчно-чревния тракт. Те са съвършения лек против запек, нарушено храносмилане и с тяхна помощ се балансира чревната микрофлора.

Профилактика на анемията

Анемията е сериозен проблем за доста хора. В множеството случаи тя е признак, за който би трябвало да се обърнете към доктор. Иначе тя е доста неприятна, тъй като прави от всеки, който я има, половин човек. Но тъкмо три фурми дневно могат да оказват помощ на страдащите.

Фурмите са отличен източник на желязо, тъй че те са съвършеното средство против анемията. Тази тяхна специфичност ще ви даде сила и жизнеспособност.

Укрепват костите, кръвта и имунната система

Плодовете са цялостни с магнезий, манган и селен. Както е известно продуктите, съдържащи селен, са най-хубавата отбрана против рак. A магнезия и мангана са от значително значение за поддържането на здрави костите и кръвта.

Дават сила

Фурмите са чист въглехидрат - главно глюкоза и фруктоза, ето за какво те са съвършеният източник на сила.

Така, че в случай че в следобедните часове на работа се чувствате изморени, просто вземете няколко плодчета, ще се изненадате, че са доста по-добри от шоколада.

Здраво сърце

Сушените фурми са цялостни с калий. Този метал понижава риска от инсулт и предотвратява образуването на холестерол, а от там се понижава риска и от сърдечно-съдови болести.

Така че, в случай че желаете да запазите здравето на сърцето си, постно посегнете към този плод. Те в действителност дейно прочистват кръвоносните съдове от плака и тапите.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР