Така е решил собственикът на ДПС – Ахмед Доган, така

...
Така е решил собственикът на ДПС – Ахмед Доган, така
Коментари Харесай

Експертно мнение: Оставката на Карадайъ е решена на килимчето

Така е решил притежателят на Движение за права и свободи – Ахмед Доган, по този начин е постъпил. Движение за права и свободи си е лична партия, видяхме и при номинацията на кметовете – отива там, на килимчето, той взема решение кой ще бъде номиниран ". Това съобщи по NOVA NEWS, някогашният народен представител, някогашен зам.-кмет на София, някогашен основен секретар на Съюз на демократичните сили Иван Сотиров. Това се случи минути откакто стана ясно, че водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е подал оставка.

" Моделът на Движение за права и свободи стана модел на всички партии, виждам, че няма коментар и в медиите – до последния миг се чакаше кой ще бъде номиниран за кмет на София, виждаме и номинациите в ПП-ДБ и до ден сегашен се питат кой реши Терзиев да им е претендентът. Партиите би трябвало да бъдат институции на демокрацията ", сподели Сотиров.

Той напомни, че преди е имало вътрешни избори в партиите, а в този момент всичко става с решението на един стеснен кръг. Маниерът на всички диктатори е да вършат от време на време профилактика на втория ешелон, изясни синият политик.

" Васил Терзиев за 4 месеца повтаря едно и също, те даже го скриха от финалния спор, което за мен е неуместно ", сподели Сотиров и изясни, че самият щаб е решил, че този човек не е кадърен за спор и го е скрил. Столична община е сериозен организъм, държанието на партиите е незаконна безнаказаност да издигат хора без обикновена подготовка. " Най-високите постове в страната станаха тренажори за образование на хора ", сподели Сотиров и добави, че това го няма на никое място по света.

За новия състав на Столичния общински съвет Иван Сотиров сподели: " Лично аз на Борис Бонев му не вярвам, неведнъж съм го заявявал и не мисля, че той ще бъде добър за ръководител на Общинския съвет. Той вдигаше доста звук, само че стратегически положителни решения за София нямаше ". По думите му има два разновидността за събиране на болшинство – дали Политическа партия ще се схванат с ГЕРБ или с Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР