Тъжна година изпраща Слави Трифонов. Шоуменът все още не е

...
Тъжна година изпраща Слави Трифонов. Шоуменът все още не е
Коментари Харесай

Тези 4 жени не родиха дете на Слави Трифонов

Тъжна година изпраща Слави Трифонов. Шоуменът към момента не е чул думата „ баща “, въпреки че можеше да има 4 деца, в случай че дамите в живота му го бяха дарили с наследници. От дълги години Дългия страда от мистериозна болест, а страхът, че се предава по завещание, е главната причина да се въздържа от основаването на потомство, писа „ Ретро “.

В началото на 90-те той стартира бурна обич с известната актриса Силвия Лулчева. Двамата се срещат в НАТФИЗ, а тя преди малко се е била развела с първия си брачен партньор. Решават да заживеят под един покрив – разделят малко таванче покрай Женския пазар и кроят проекти за бъдещето. Няколко месеца откакто се събират, Лулчева забременява. И двамата са при започване на своите кариери и вземат решение, че към момента не им е време за наследници. Слави стартира да й изневерява и това поставя завършек на връзките им.

През 1997-а среща психоложката Магдалена Ангелова. Той се влюбва безумно в нея – тя е до него в един от най-тежките му моменти – когато Българска национална телевизия смъква „ Хъшовете “. Изневери от негова страна, както и несполучлива бременност поставят край и на тази връзка.

След това наред бе Галя от „ Сатен “, която също е забременяла, само че той не бил подготвен към момента за тази значима крачка. След това бе и с Мартина от „ Магаданс “, която губи бебе заради терзания и стрес. Тя продължи живота си с Коко Боксьора, от който роди 2 деца.

Източник: Хотарена
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР