Таха обяви и кога ще бъде отбелязано попадението - през

...
Таха обяви и кога ще бъде отбелязано попадението - през
Коментари Харесай

Черно тото! Мондиалът в Катар започва с уреден мач от домакините?

Таха разгласи и по кое време ще бъде маркирано попадението - през второто полувреме.

" Пет катарски и еквадорски източници потвърдиха за сделката. Надявам се посредством шерването на информацията да повлияем на резултата. Светът би трябвало да се опълчи на корупцията във ФИФА. ", написа Tаха, който е районен шеф на Британския център за Близкия Изток и има над 430 000 почитатели в обществената мрежа " Туитър ".

 

Катар и Еквадор откриват 22-ия мондиал в неделя от 18:00 ч. българско време. В групата им са още Нидерландия и Сенегал.

 

От европейската футболна централа към този момент показаха опасения от " черно тото " на мондиала. Очаква се над 100 милиарда $ да бъдат заложени на мачове в хода на шампионата.

Изтече информация, че Катар ще открие Световното състезание с декламиране на Корана. Това стана ясно от фрагменти от подготовките преди грандиозното разкриване, което е планувано за неделя от 16:45 часа българско време. На тях се вижда по какъв начин деца са седнали пред ислямски просветител и рецитират от Корана в средата на футболно игрище.

Ислямът е формалната вяра в Катар, поради който държавните управляващи вкараха значително рестрикции против почитателите, които ще дойдат да гледат Световното.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР