Тафкова: Не обичам да парадирам с маркови дрехи. Пак Тафкова: Вижте

...
Тафкова: Не обичам да парадирам с маркови дрехи.
Пак Тафкова: Вижте
Коментари Харесай

Скромна ли? Тафкова избоде очите с маратонки и чанта за 2 бона

Тафкова: Не обичам да манифестирам с маркови облекла.

Пак Тафкова: Вижте ми чантата и маратонките за 2 бона.

Двоен стандарт има Мис България Венцислава Тафкова . Само преди няколко дни моделката разкритикува родните звезди, които непрекъснато парадират с марковите си облекла и аксесоари, и намерено съобщи, че не е в стила й да показва какви марки избира.

Дни по-късно виждаме „ скромната “ Тафкова внимателно да се снима с първокласната си маркова чанта на Карл Лагерфелд и маратонки на Александър Маккуин, видя Paparak.bg.
      Вижте тази обява в Instagram.      

Бърза информация в интернет откри, че чантата коства 350 евро, а маратонките 800! По елементарни сметки излиза, че миската започва кафето си с 2 бона по себе си, без да считаме часовника, чиято марка не се вижда, и марковите облекла, за които също нямаме информация.

„ Харесвам разнообразни марки, само че не съм фенка на тази показност в обществените мрежи. Това за мен е изтребване на комплекси. Нека обществените персони демонстрираме на младите девойки, че не всичко е скъпи марки “, прикани неотдавна в обществения си профил Тафкова.

…И единствено няколко дни по-късно най-демонстративно се снима със скъпарски марки. Бихме я попитали – тя какъв тъкмо образец дава на младите девойки?!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР