т всички мрачни и извратени серийни убийци малко са действали

...
т всички мрачни и извратени серийни убийци малко са действали
Коментари Харесай

Най-големият изверг: Изнасилвал, убивал и ял от телата на 100 деца

т всички мрачни и извратени серийни убийци малко са работили толкоз ужасяващо като така наречен Бруклински върколак - Албърт Фиш, съобщи в. " Сън ".

Злият педофил и сериен палач призна в съда, че е умъртвил три деца и е ял от плътта на две от тях. Той обаче се похвалил пред управляващите, че е насилвал или изял дете " във всеки американски щат, и твърдял, че броят на жертвите му може да е 100.

Малко преди изтезанието му на 17 януари 1936 година, когато бил на 65 години, Фиш писал на юриста си, като изложил цялостните детайлности за смразяващите си закононарушения. Защитникът Джак Демпси бил дотолкоз погнусен, че отказал въобще да ги показа.

Той охарактеризирал тези трудове като " най-гадната поредност от мръсотии ", които в миналото е чел. Фиш изнасилвал, убивал и изяждал деца, като получавал полова приятност от болката, и вярвал, че му приказва Господ.

Той бил роден в столицата Вашингтон през 1870 година Баща му бил 75-годишен при раждането му и умрял, когато Албърт бил на 5 година Тогава малчуганът бил изпратен в сиропиталище.

В дома за момчета " Сейнт Джон " в нюйоркския квартал Бруклин той постоянно бил пребиван, като децата били насърчавани да си предизвикват болежка едно на друго. Именно в тази жестока институция Албърт разкрил любовта си към болката, която щяла да оформи бъдещите му извратени закононарушения.

 Сиропиталището Сейнт Джон

Сиропиталището Сейнт Джон, Снимка: Brooklyn Public Library

Той почнал да се любува на наказванията и ги свързвал с удоволствието, което по-късно се превръщало в полово задоволство. Когато майка му го прибрала у дома от сиропиталището през 1880 година, той към този момент бил надълбоко повреден.

Две години по-късно Албърт почнал нездравословна връзка с по-голямо момче, което го научило да употребява човешки изпражнения. Той също по този начин развил обсесия към половото членовредителство, като постоянно набучвал игли в слабините и корема си и се бичувал с весло с пирони. По-късна рентгенова фотография на таза му разкрила, че в плътта му имало 29 игли.

 Рентгенова фотография на таза на Фиш с 29 игли, забодени в него

Рентгенова фотография на таза на Фиш с 29 игли, забодени в него

През 1890 година 20-годишният Албърт се върнал в Ню Йорк, където половият му вкус се превръщал в закононарушения. Той почнал да блудства с дребни момчета, като ги примамвал да изоставен домовете си, преди да ги изнасили и изтезава, като постоянно употребявал весло с пирони. За изненада през 1898 година Фиш се оженил за жена, с която го срещнала майка му. Той й направил шест деца. Макар да няма данни да е насилвал и своите деца, Фиш траял да изнасилва и изтезава други малчугани по същото време.

През 1910 година извергът почнал садо-мазо връзка с Томас Кедън, откакто го срещнал, до момента в който работел като бояджия в щата Делауер. Един ден той примамил Кедън в изоставена плантация и го заключил вътре, като го подложил на двуседмични отвратителни изтезания. Фиш обезобразил тялото на жертвата си и отрязал половината му пенис, преди да го пусне и да му даде 10-доларова банкнота. По-късно той си припомнил: " Никога няма да не помни писъка му или погледа, който ми хвърли ".

През 1917 година брачната половинка на Фиш го напуснала, откакто към този момент не можела да понася дълбоката му психическа болест. Това го предиздвикало да ускори членовредителството си. Той пъхал памуци, натопени в газ, в задника си и по-късно ги палел.

Фиш бил налегнат от мисълта за канибализъм. Той вярвал, че Господ и светци му говорели, като му нареждали да изтезава и изяжда деца. Това го предиздвикало да стартира да търси уязвими малчугани, за които мислел, че няма да липсват на никого, като сираци с психологично разстройство или бездомни негърчета.

Един ден през май 1928 година, до момента в който преглеждал обявите на млади мъже, търсещи работа, той попаднал на някой си Едуард Бъд. Този юноша търсел работа в някоя плантация или в провинцията. Първоначално Фиш възнамерявал да го " наеме " и да го изтезава в къщата си в Уестчестър, щата Ню Йорк.

Но когато посетил дома на сем. Бъд в Манхатън под подправено име - Франк Хауърд, той се увлякъл по сестричката на Едуард - 10-годишната Грейс. Под предлог, че ще я закара на празненство за рождения ден на племенницата си, " Хауърд " убедил родителите й да я пуснат да тръгне с него. Те в никакъв случай не я видели още веднъж. Според дразнещо писмо, което пратил на майка й Делия дружно със самопризнанията си, Фиш се съблякъл, с цел да не изцапа облеклата си с кръв.

Той се скрил в спалня на горния си етаж на дома си, до момента в който момиченцето беряло цветя в градината, и по-късно я повикал да отиде при него. В ужасяващото писмо, изпратено през 1934 година (шест години след убийството), Фиш писал: " Стисках я за гърлото, до момента в който се задуши, след това я нарязах на парченца, тъй че да мога да занеса месото в стаята си, да го сготвя и да го изям... Отне ми девет дни, с цел да изям цялото й тяло ".

Благодарение на писмото полицията съумяла да наблюдава Фиш до къща със стаи чартърен, която той наел под личното си име, откакто получили изложение на " Франк Хауърд " от сем. Бъд.

Вместо да прикрие следите си, Фиш признал даже още по-зловещи закононарушения. По-конкретно той бил забъркан в убийството на четиригодишния Били Гафни от Бруклин. Били липсващ, до момента в който си играел със съседско дете през февруари 1927 година

По-късно детето описало Фиш като " парцалан ", слаб мъж с посивяла коса и сив мустак. След ареста на изверга един мъж отишъл в полицията и декларирал, че видял в тролейбус " нервния дъртак ", който се опитал да успокои плачещото момченце, седнало до него. След това старецът извлякъл детето от тролея. Фиш признал, че е отвлякъл и умъртвил Били и че е пил от кръвта на детето.

Трета жертва - Франсис Макдонъл, липсващ, до момента в който си играел с брат си и техни другари в Стейтън Айлънд през 1924 година Тялото му било открито удушено със личните му тиранти. Малко преди изтезанието си Фиш признал, че примамил Франсис в гората, преди да го нападне и удуши. Той признал, че желал да разфасова момчето, само че избягал, откакто чул, че някой доближава.

По време на процеса против Фиш през 1935 година отбраната му пледирала " почтен заради душевно разстройство ".

 Възрастният изрод пред съда

Възрастният изрод пред съда, фотография: allthatsinteresting.com

Но правосъдните заседатели го признали за отговорен и той бил наказан на гибел. Докато чакал в отделението за смъртници в печално известния нюйоркски затвор " Синг- Синг ", Фиш написал серия от бележки за цялата си перверзност. Той смразяващо декларирал, че е " имал по едно дете във всеки щат " - убито или изядено. Макар това в никакъв случай да не бе доказано, счита се, че е умъртвил най-малко девет души, само че точната численост в никакъв случай няма да стане известна, акцентира " Сън ".

Източник:

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР