Т.нар. разноцветен, ако искате го наречете фюжън, ако щете -

...
Т.нар. разноцветен, ако искате го наречете фюжън, ако щете -
Коментари Харесай

Разноцветният мед е най-сигурен за липса на вредни добавки: какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Т.нар. шарен, в случай че желаете го наречете фюжън, в случай че щете - от разнообразни растения, мед се оказва най-сигурен за липса на нездравословни примеси, каквито производителите обичат да прибавят, с цел да получават по-ниска себестойност, без доста да им пука за качеството на продукта. На него сме посветили днешния лайфхак за времето в карантина.

Медът е добър като предварителна защита против признаци на ковид като болящо гърло и кашлица, пък и освен, твърди се, че повишавал и общия имунитет. Интересно е, че лековитите качества за гърло в меда идват от слюнката на пчелите, настояват учените от Оксфорд, които са посветили на тематиката особено проучване.

Също по този начин в него се съдържа метилглиоксал, който има чудно антибактериално дейности, освен това естествено, не химическо, което при болните единствено вреди на лечението, както към този момент сме разказвали. Най-много е при най-скъпия в света мед от Нова Зеландия, който е от манука, като цената на кг може да удари 1000 евро - повече от килото черен хайвер.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР