Сюжетът с колата на НСО има продължение. Кметът на Стамболийски

...
Сюжетът с колата на НСО има продължение. Кметът на Стамболийски
Коментари Харесай

Кмет подал жалба заради инцидент със служителката от клипа с колата на НСО

Сюжетът с колата на НСО има продължение. Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев твърди, че дамата от службата, която беше снимана на столичен бул. в скандал със чиновник на КАТ е влезнала в конфликт и с неговото семейство.

„ Абсолютно съм уверен, че тази жена, която ръкомахаше и се държеше надменно, която се опитваше по всевъзможен метод да унижи служителя на КАТ, е същата служителка, против която имам тъжба, подадена в НСО на 3 август 2018 година“, съобщи кметът по.

Семейството на Мараджиев се засякло със служителката на НСО Елисавета Толева в затворен комплекс в Слънчев бряг. Кметът отхвърля детайлности какъв тъкмо е бил мотивът за разпрата, тъй като въпросът бил персонален.

„ Подобна експанзия, както хората видяха в клипа, безусловно по същия метод моето семейство изпита на гърба си. Пред очите ми тази служителка със същото надменно отношение, скубеше съветска гражданка. Скандалът беше ужасяващ ”, сподели кметът Георги Мараджиев.

Веднага след случая фамилията на кмета е отведено в полицията в Несебър.

„ Без телефони, 40 минути разпити. Това за мен беше предумишлено, беше добре проведена офанзива против мен и моето семейство. С една единствена цел – служителят на НСО да бъде оправдан ”, добави Георги Мараджиев.

От НСО отхвърлиха изявление с Толева. Оттам обясниха пред bTV, че дейностите на служителката им са били в извънслужебно време. Била направена инспекция, а преписката от несебърската полиция била изпратена в прокуратурата.

Кметът на Стамболийски получил и писмен отговор от НСО. По думите му с увещание, че ще се вземат ограничения.

„ Този човек трябваше да се лекува, този човек трябваше да бъде изключен от системата и аз запитвам господин Радев – знае ли господин президента какви хора охраняват жена му ”, сподели още кметът на Стамболийски.

От НСО са обяснили също, че през тази година в службата са наложени дисциплинарни санкции на шестима чиновници. Не прецизираха дали Толева е измежду тях.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР