Сякаш като по стара традиция по кръчмите по морето можете

...
Сякаш като по стара традиция по кръчмите по морето можете
Коментари Харесай

Менте алкохол заля кръчми и капанчета по родното море

Сякаш като по остаряла традиция по кръчмите по морето можете най-често да се натъкнете на менте алкохол. Вариантите са редица, само че най-често срещаните са разводнен алкохол или пък чист алкохол, към който са добавени есенции и представяни за водка, уиски или пък ракия, предизвестяват към този момент препатили туристи.

 

Местата, на които се предлага този алкохол, са евтините ол инклузив хотели, капанчета, както и всеобщите заведения за хранене. Казано с други думи – съвсем на всички места. Често ни бива обявено, че митничарите са задържали алкохол с неразбираем генезис, който е бил предопределен за консумация по питейни заведения и нощни заведения.

 

Най-коварни са коктейлите, съдържащи няколко типа напитки, защото могат да са много нападателни. Бармани разкриват, че точно миксовете от няколко питиета са най-благодатни за прокарване на менте алкохола. Точно в разгара на лятото търговците най-често сипват ментетата в бутилки от безценен алкохол.

 

При всички случаи обаче вредите за здравето от менте алкохола, са налице. Най-рисковите са така наречен алкохолни кофи, от които туристите пият с няколко дълги сламки. Клиенти на приморски капанчета най-често се оплакват, че им сервират алкохол с усет на ацетон.

Проблемът е, че мъчно може да се потвърди, че алкохолът е менте. Разреденият алкохол също си остава всеобща процедура.

 

След ракията най-ментосваното пиво е водката. Проблемът е, че имитациите също имат сякаш постоянен бандерол, който би трябвало да подсигурява качество.

Експерти напомнят, че главното предписание, което би трябвало да се съблюдава е да преминете от по-лек към по-твърд алкохол, а не назад. За да изчислите за какъв брой часа черният ви дроб ще преработи погълнатото количество е нужно да умножите градусите по милилитрите, след което да разделите получения резултат на хиляда.

Инфо: Уикенд

Тагове: менте алкохол капанчето море Черноморие Ол инклузив хотели
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР