Свят Тръмп: Война ще значи краят на Иран Американският президент

...
Свят Тръмп: Война ще значи краят на Иран Американският президент
Коментари Харесай

Тръмп: Война ще значи краят на Иран

Свят Тръмп: Война ще значи " краят на Иран " Американският президент насочи опасност, какъв ще е отговорът  Жанета Нейкова 20 май 2019, 06:38
резидентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп насочи опасност против Иран нощес в обръщение в Туитър, което ускори безпокойствата за вероятен спор на фона на растящото напрежение сред Съединени американски щати и Иран, съобщи Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

"Ако Иран желае да се бие, това ще бъде формалният завършек на Иран. Никога повече не заплашвайте Съединените щати ", гласи туитът на Тръмп.

If Iran wants to fight, that will be the official end of Iran. Never threaten the United States again!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 19 май 2019 година
След това американският президент съобщи в изявление за "Fox News “, че не желае войни, единствените намеси на Съединени американски щати ще са стопански, заяви РИА Новости и БГНЕС.

"Ако се намесим, то ще е стопански ", по този начин той отговори на публицист от медията, който изиска коментар на думите на сенатор Линдзи Греъм, че с Тръмп желаят "различни нахлувания ".

Тръмп добави, че не желае война с Иран, а единственото, което цели в връзките с тази страна е да не разрешава на Техеран да създава нуклеарни оръжия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР