БУЛЕВАРД, Калифорния (AP) — Джулия Паредес смята, че нейното преместване

...
БУЛЕВАРД, Калифорния (AP) — Джулия Паредес смята, че нейното преместване
Коментари Харесай

Мексико затяга правилата за пътуване на перуанци в демонстрация на визова дипломация, за да забави миграцията към САЩ

БУЛЕВАРД, Калифорния (AP) — Джулия Паредес счита, че нейното пренасяне в Съединените щати може да бъде в този момент или в никакъв случай. Мексико беше няколко дни след условието на визи за перуански гости. Ако не действаше бързо, щеше да й се наложи да направи доста по-опасно, скрито пътешестване по суша, с цел да се откри при сестра си в Далас.

Мексико стартира да изисква визи за перуанци в понеделник в отговор на огромна напор от мигранти от южноамериканската страна, след идентични ходове за венецуелци, еквадорци и бразилци. Това на процедура отстрани опцията за хвърчене до мексикански град покрай границата със Съединени американски щати, както направи 45-годишният Паредес малко преди да стане прекомерно късно.

„ Трябваше да го третирам като незабавен случай “, сподели Паредес, който работеше, като сервираше обяд на миньори в Арекипа, Перу, и взе пари назаем, с цел да отлети до Тихуана в Мексико, против Сан Диего. Миналия месец контрабандисти я преведоха през далечен отвор в граничната стена до мръсна площадка в Ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР