Свръхочакванията ги създават тези, които казват как бързо са направили

...
Свръхочакванията ги създават тези, които казват как бързо са направили
Коментари Харесай

Влади Горанов смая Цветанка Ризова, издаде голяма тайна

Свръхочакванията ги основават тези, които споделят по какъв начин бързо са създали от българските пенсионери от небогати в богати

Владислав Горанов разяснява препоръчаните параметри на бюджета и изискванията на ГЕРБ, с цел да го поддържат.

„ Има доста тематики в разходната част, които могат да се обсъдят. Предложени са 2,4 милиарда такса за преноса на съветски газ. Не можем да бъдем сигурни, че това ще се случи. Накарайте руснаците да платят.

Имаме предложение за недостиг от 3% за няколко години. Сумарно това са 25 милиарда. Те могат да се отразят по неподходящ метод върху елементарния човек “, сподели Горанов пред bTV.

Сметки
Горанов сподели и елементарни сметки: Според министър Василев дългът към 2026 година ще е 66 милиарда дълг, а има и лихви.

„ Той няма право да има лигитимност да задлъжни толкоз доста нашето общество. Трябва да е по-предпалзив, а не да взема решение ориста на две генерации напред “, добави някогашният финансов министър.

Имаме и надути данъчни доходи, които не могат да се съберат, счита той и съгласно него крият опасности.

В един бюджет разноските са сигурни, а приходите са пожелателни.

Ще ви издам една загадка. И в този момент бакшишите се таксуват, разкри Горанов.

„ Това е нереалност в закона, в случай че се заявяват, подлежат на облагане. Това, което в този момент се предлага, са остарели напъни, и са много екзотични “, съобщи той.

Пенсиите
Свръхочакванията ги основават тези, които споделят по какъв начин бързо са създали от българските пенсионери от небогати в богати.

„ 3 години всички партии вършиха доста нелепости. Нашите внуци ще заплащат пенсиите, които в този момент взимат техните баби и дядовци. Увеличението не се заплаща от стопанската система, а със заеми, които нашите деца и внуци ще връщат.

Трябва да има действителна оценка на приходната част на бюджета. Последиците са отсрочване на влизането ни в еврозоната и би трябвало да я е ясно, че безвъзмезден обяд няма “, сподели още Горанов.

„ Ако Асен Василев има тактичност да вкара другите партии като неприятните, а той да е положителният, би трябвало да са доста детски, с цел да му се вържат. Ако това се случи и партиите цопнат в клопката му, ще е неуспех на политическата система.

Ако политиците се опитат да изземат функционалността на финансовия министър и да създадат бюджета, това ще е злополука. Правенето на бюджет е територия на Министерството на финансите “, акцентира Горанов.

По думите му, в случай че бъде изпълнен оферти от Асен Василев план на бюджет, има риск да се стигне до свръхдефицит от 5%, което няма да разреши България да влезе в еврозоната.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР