Своята 100-годишнина празнува през юли Магда Каракостова, която живее в

...
Своята 100-годишнина празнува през юли Магда Каракостова, която живее в
Коментари Харесай

100-годишен юбилей отбеляза баба от Сливен

Своята 100-годишнина чества през юли Магда Каракостова, която живее в сливенския квартал „ Дебелата кория “. Тя получи поздравления и пожелания за здраве от свои близки и другари. Кметът Стефан Радев изпрати приветствен адрес, който бе връчен на столетницата от кметския наместник в квартала Николай Колев.

„ За мен е чест да поздравя жена, минала през тествания, изживяла наслади и скърби, дала своя принос за обществото през последните 100 години. Малко са хората, определени да видят развиването на един век, да посрещат изгреви и залези с палитра от страсти. Вярвам, че ориста дава късмет на тези, които носят в себе си доста обич към хората, добрина и знаят същинския смисъл на живота. Бъдете благословена с дните си до в този момент, здрава и със мощен дух отсега нататък! “, написа в приветствения си адрес кметът Стефан Радев.

Баба Магда е родена на 15 юли през 1923 година Била е третото от общо три деца. Живяла е в Гърция, в Бургаски район, в Стралджа, а от 25 години е гражданин на сливенския квартал „ Дебелата кория “. Има две дъщери, трима внука и пет правнука.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР