Своя версия за падналия край Шабла изтребител на ВВС даде

...
Своя версия за падналия край Шабла изтребител на ВВС даде
Коментари Харесай

Каракачанов с версия за падналия изтребител

Своя версия за падналия край Шабла изтребител на Военновъздушни сили даде някогашният вицепремиер и боен министър в кабинета " Борисов 3 " Красимир Каракачанов.

Доколкото имам информация не става въпрос за техническа нередовност на самолета, разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация пред БГНЕС.

Той акцентира, че упражнението, което е изпълнявано от водача - нощни стрелби над морско пространство, е извънредно комплицирано.

Каракачанов не изключи водачът да е изгубил ориентировка, само че бе безапелационен, че следствието, което към този момент е в ход, ще откри аргументите за случая.

„ Нека способената комисия, назначена от Военновъздушни сили, да си свърши работата, тъй като всичко останало са догатки. Пилотът не е човек без опит, само че самата нощна пукотевица над морето е извънредно мъчно упражнение “, сподели Каракачанов.

Той разгласи, че България сега разполага с 8 изтребителя МиГ-29, които са минали ремонт. Имаме и още, само че те се нуждаят от съответния ремонт на моторите, доставка на елементи и така нататък

По-рано през днешния ден различен някогашен министър на защитата проф. Тодор Тагарев съобщи, че аргументите за случая могат да бъдат от механически темперамент, защото изтребителите, с които разполагаме, са на повече от 30 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР