Свирепа и невиждана по дързост и мащаб за последното десетилетие

...
Свирепа и невиждана по дързост и мащаб за последното десетилетие
Коментари Харесай

Разтърсващи разкрития за мутренското меле между Весо Телото – Росен Стъкларя в центъра на София


Свирепа и невиждана по смелост и мащаб за последното десетилетие улична нарковойна се води в София от няколко месеца, а Министерство на вътрешните работи като че ли е заело позицията на въздържан наблюдаващ.

 

Така най-кратко биха могли да бъдат разказани видеокадрите от бруталния пердах, разразил се в нощта на предишния петък – 13 януари пред известната дискотека в София „ РМ “ на жълтите павета.

 



Неколцина здравеняци постановат мъж с юмруци пред очите на над 50 очевидци, чакащи пред входа на нощния клуб. Акцията на биячите продължава към половин минута, а при отдръпването си нападателите мятат две самоделни миниумни бомби, които се взривяват в непосредствена непосредственост до участниците в мелето и като по знамение не нараняват никого.

 

Кървавото меле е епизод от нарковойната сред Телото и Стъкларя за това кой да управлява бизнеса с продажбата на кокаин в оборотните заведения в центъра на столицата. Акцията против конкурентен дилър е извършена от бригада професионални биячи, ръководена от Веселин Емралев – Телото, а осведомени настояват, че показно пребитият е Кристиян Василев – Боксьора.

 

 Запознати издават, че Боксьора е виновен за зареждането и наблюдението на дилърите на кокаин в центъра на София в люлински незаконен наркосиндикат, управителен от Росен Кръстев – Стъкларя. Неофициално се твърди, че възходът на структурата му се дължи на завръщането у нас на позабравения люлински наркобос Мирослав Пелтеков – Мирката.

Отново съгласно неофициална информация, босът в сянка е Йосиф Йосифов – Йоско Костинбродския. Смята се, че откакто излезе преди половин година от пандиза, е показал искания да управлява част от уличната търговия с опиати в София.

 

Само допреди няколко месеца Весо Телото нямал пукнат лев в джоба, а в този момент се движи из София с бронирани коли, което демонстрира, че има здрав тил зад себе си.

Припомняме, че при започване на декември един от дилърите на Весо Телото бе атакуван брутално.

Ермалаев бе арестуван след последното меле на 13 януари, само че след няколкочасов престой в Първо РПУ, бе освободен.

 

Експолицейски чиновници разясняват с паника, че през последната година и половина антимафиотите от отделите за битка с наркоразпространението като че ли демонстративно бездействат и не организират акции против проведените незаконни банди.

 

Полицейски източник показва, че след последните рокади в Министерство на вътрешните работи, инициирани от последните двама министри Бойко Рашков и Иван Демерджиев, поради всеобщите чистки и разбърквания, редовите чиновници избират да не се занимават с следствия против мастити наркобандити. Арестуват единствено дребните риби, едвам регистрират активност. Босовете несъмнено усещат това и разрастват наркоструктурите си.

Източник: Уикенд 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР