Свиленградската районна прокуратура обвинява по бързото производство двама чужденци за

...
Свиленградската районна прокуратура обвинява по бързото производство двама чужденци за
Коментари Харесай

Обвиняват двама сирийци, опитали се да преведат иракчанка през границата ни

Свиленградската районна прокуратура упреква по бързото произвеждане двама чужденци за нелегално превеждане през границата на иракска гражданка, оповестиха от държавното обвиняване.

Районна прокуратура-Свиленград следи бързо произвеждане по отношение на Фадел А ., на 34 година, и Сипан Д ., на 32 година, сирийци по генезис. Те живеят във Англия.

На 23 декември 2017 г ., на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Капитан Андреево, от Турция към България с лека кола БМВ, с британски регистрационен номер, двамата се пробвали да преведат иракчанката Руджин С. на 25 години. Колата е карана от Фадел А.

При инспекцията граничарите открили, че фотографията, сложена в документите за идентичност на иракската гражданка Руджин С., не е нейна . Показаният от нея чуждестранен паспорт е преотстъпен документ.

Бързото произвеждане по отношение на двамата обвинени ще завърши в законния период, обясниха от прокуратурата. Отделно от тях прокуратурата следи и бързо произвеждане против иракската гражданка Руджин С ., обвинена за влизане в страната без позволение на надлежните органи на властта.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР