Свикнали сме новините, свързани с Мадона, най-често да са провокативни,

...
Свикнали сме новините, свързани с Мадона, най-често да са провокативни,
Коментари Харесай

Как Мадона се трогна от спомените за майка си

Свикнали сме новините, свързани с Мадона, най-често да са провокативни, тъй като тъкмо подобен е и имиджът на изпълнителката.
 Антъни Чиконе, Мадона и новината гибелта на един от братята ѝ
Голямата загуба за Мадона

Новина, сложна за приемане

Тя рядко демонстрира сензитивната си страна, само че такава сигурно има. Разбираме го от профила ѝ в Instagram, където показа серия от фотоси от помещението, в което съхранява свои рокли и реквизити от концерти и участия през годините.

Мадона написа, че всякога, когато отиде на това място си спомня за всички 40 години, които е прекарала с музиката и на сцената. Покрай всички облекла се сеща ѝ за майка си - Мадона, която умира през 1963 година от рак на гърдата.

" Помня, че когато бях малко момиче, на майка ми постоянно ѝ беше студено. От елементи, тъй като беше болна, само че и тъй като в никакъв случай нямаше палто. "

Мадона разяснява, че майка ѝ е харчела и дребното пари, които е имала, с цел да може децата ѝ да са облечени и да имат якета. " Спомням си по какъв начин стоях навън и чаках учебния рейс с майка ми, която  трепереше от мраз измежду зима. "

Изпълнителката си спомня, че години по-късно, когато към този момент е била известна и с сполучлива кариера, вуйна ѝ е казвала, че в този момент може да купи на майка си всички палта, която тя приживе не е можела.

" Всеки път, когато облека някое необикновено палто, се сещам за майка ми. Надявам се, че харесва усета ми за костюми Но най-много се надявам да ѝ е топло ", приключва Мадона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР