Свикнали сме на какви ли не провокации от страна на

...
Свикнали сме на какви ли не провокации от страна на
Коментари Харесай

Провокацията на Сам Смит, за която всички говорят

Свикнали сме на какви ли не провокации от страна на Сам Смит. Особено през последните няколко години. Дали с песните си, дали с видеоклиповете към тях.

Още едно ново попълнение в " Просто ей по този начин "

При това - напълно изненадващо

Но Смит не се лимитира единствено до музиката, когато желае да предизвика и да притегли интереса към себе си. Изпълнителят излезе на стилния подиум по време на Седмицата на модата в Париж.

Той бе част от моделите, които показаха новата сбирка на Vivienne Westwood във френската столица, и несъмнено бе запаметяващо се.

Той се появи на обувки с много висока платформа и червено-черни чорапи до коленете. Горната част на тоалета му обаче бе по-интересна и предизвикателна, тъй като разкриваше по-загадъчен метод задните елементи на Сам Смит, написа Metro.co.uk.
 Brit Awards 2023, Хари Стайлс, Салма Хайек, Сам Смит и тоалетите, с които се появиха някои звезди на премиите
Тоалетите, които шокираха всички

Елегантният и странният избор на някои звезди на Brit Awards 2023

Визията му се допълваше от светлозелено боди и дребни панталони с висока талия, които не успяваха да покрият задоволително добре задните му елементи. Освен това, Смит използваше дълга дървена пръчка, употребявайки я за подпиране.

Втората поява на Смит на подиума бе в надалеч по-обрана визия с дълга черна рокля с голям брой прорези и накъсвания по нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР