свидетелства за тясната връзка между тях. Това, което се вижда

...
свидетелства за тясната връзка между тях. Това, което се вижда
Коментари Харесай

Вижте записа, за който говори Бойко Рашков - Младен Маринов със собствениците на „Делта гард“ и Стъки

свидетелства за тясната връзка сред тях.

Това, което се вижда на записа, е разказано в детайли и в документ. Видеото е от нощта на 26 ноември 2005 година. Мястото - дискотека „ Мания “ в курорта „ Слънчев бряг “. На него са „ прихванати “ 7 души: Марин Русев, Николай Минчев, Младен Маринов, Димитър Спасов, Евгени Димитров, Станислав Недков-Стъки и Йордан Габровски.

Около 2:20 часа по стълбите на дискотеката слизат Николай Минчев, Младен Маринов, Димитър Спасов – Митко Каратиста и Евгени Димитров. На паркинга групичката застава до едно „ Ауди “ и стартира да си диалози. Минута по-късно Николай и Станислав се отделят от другите, евентуално с цел да си кажат нещо. След това Николай отваря задната врата на возилото и оттова вади предмет, наподобяващ на бележник, след което отива към по-голямата група мъже. По-късно на фрагментите се вижда по какъв начин във фокуса на камерата се появява Марин Русев. Той стартира диалог с Младен Маринов. После мъжете другарски се здрависват и прегръщат за сбогом.

Групата се разделя на две. Йордан Габровски, Станислав Недков и още един човек се насочват към „ Аудито “, до момента в който останалите пресичат пътното платно и потеглят към джип „ Фолксваген “. Пред дискотеката остава единствено един незнаен мъж.

Точно в 2:30 часа е снимано по какъв начин Димитър Спасов, Младен Маринов и Евгени Димитров се събличат и хвърлят връхните си облекла в багажника на возилото, готвейки се да се качат. В кадър влиза и Марин Русев, който също се съблича. Вижда се кобура с револвера му. Николай Минчев също поставя връхната си дреха откъм гърба. Марин Русев сяда откъм гърба вдясно. Точно в 2:32 часа петимата, качени дружно в джипа, потеглят.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР