Свидетелки твърдят, че бусът, който катастрофира край Годеч в събота,

...
Свидетелки твърдят, че бусът, който катастрофира край Годеч в събота,
Коментари Харесай

Свидетели твърдят, че бусът с мигрантите минавал всяка сутрин на това място

Свидетелки настояват, че бусът, който катастрофира край Годеч в събота, а водачът му почина, минавал всяка заран от това място.

Живуща наоколо даже мислела, че носи самун. Както е известно, в транспортното средство, което претърпя тежък пътен случай, е имало 29 мигранти, а а част от тях са получили здравна помощ.

Според локалните, очевидно става дума за добре работеща скица за транспортиране на мигранти.

Сигналът е подаден от Наташа Джорова. " Сутринта към 6 ч. минава буса, който мислех, че транспортира самун да носи. Удря се в дървото аз съм у дома, слушам и пристигам на мястото. Много мигранти, езиците им други, не разбирам. Викам комшийката да дойдем да забележим какво се случва. Дойдохме, бусът се възпламени и от него излезе огромен пушек. Съседката се обадси на 112 и пристигна пожарната ", сподели в ефира на " Нова телевизия " Джорова. 

" Мигрантите бяха избили вратите и избягали. Багажът им беше ей тука разпръснат. След това пристигнаха служители на реда и други органи. Линейки извозиха няколко от мигрантите. Имаше пищене. Преди няколко дни синът ми отива за цигари, стопират го двама, от кое място сте, от Сирия ", показа пък съседката на Джорова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР