Свидетели сме на един очистителен процес. В крайна сметка народът

...
Свидетели сме на един очистителен процес. В крайна сметка народът
Коментари Харесай

Костя като Зола: Обвинявам всички с глас за кабинет, мястото им е в затвора

Свидетели сме на един очистителен развой. В последна сметка народът е господарят на България. Хора, които желаеха утвърждението на посолствата, желаят да ръководят страната. Тези хора, които към този момент са избрани, ще пазят всевъзможни ползи, единствено не българските национални. Това съобщи от трибуната на Народно събрание Костадин Костадинов.

Свидетели сме на осъществяване на един типичен кадифен държавен прелом, който за нашата страна е първият сходен случай, само че не е първи в света. Майсторите на тези кадифени преврати от посолството на Съединени американски щати са провеждали в целия свят, заключи Костадинов. Средствата не са едно, две три, а десетки, добави той.

Според шефа на " Възраждане ", не се разисква кабинет на България, а на американския дипломат. 14 от фигурите са директно или индиректно свързани в моменти от своя живот с американската страна. Някои, тъй като са били в разнообразни обучителни семинари, други са получавали грантове стотици хиляди от " Америка за България ", други от УС на фондации, има и такива, които до неотдавна са били в УС и органи на американски институции, изброи Костадинов.

Тук участваме в политически спектакъл. Целта на Народно събрание е да извърши една легализация, един гумен щемпел. Взетото към този момент решение не е в полза на тях самите и те си го признават.

Тук би трябвало да си зададем въпрос – откакто множеството от тия хора не са приключени идиоти, откакто са наясно, че тази коалиция на обвинените става коалиция на обречените, откакто те са наясно, за какво го вършат? Отговорът е налице – индивидът, виновен за това държавно управление, стои там горе, уточни Румен Радев Костадинов.

В опитите си да се избави неспасяемото, лъснаха доста съществени подмолни сделки. Тия, които се кълняха, че няма да поддържат другите, в този момент вършат общо държавно управление. Понеже има Господ, бързо се получава по този начин, че тези, които упрекват другите, че са в колаборация с ГЕРБ, безусловно 10 дни по-късно влизат в ролята на тези, които упрекват, че сякаш са били в договореност. Господ си знае работата, това държавно управление няма да издържи дълго.

Въпреки тия заклинания, че народът желае държавно управление. Хората желаят положителни приходи и сигурност за себе си и децата си. Това държавно управление няма да им го даде.

Така стана и с предишното държавно управление. Ако би трябвало да се избира сред избори и сформиране на едно нездравословно държавно управление, което да ни застопори в бедност и деградация, по-добре първия вид.

България не е устойчиво, тъй като е систематично унищожавана в последните 30 години. Опитват се да унищожат и финансовата ни самостоятелност.

Костадинов подсети за процеса Драйфус, тогава Емил Зола излиза и споделя: Аз упреквам целия френски политически хайлайф, тъй като вие сте отговорни. Аз упреквам тези хора в залата, които ще извършат национално предателство и държавна измяна. Тяхното място е в  пандиза, не в министерските кресла, изригна Костадинов.

 

 

 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР