Свидетели сме на абсолютно безпрецедентен опит за блокиране на създаването

...
Свидетели сме на абсолютно безпрецедентен опит за блокиране на създаването
Коментари Харесай

Евродепутатите Радан Кънев и Александър Йорданов от Брюксел: Радев дестабилизира страната


Свидетели сме на безусловно невиждан опит за блокиране на основаването на общо ръководство, съобщи Радан Кънев

Евродепутатите Радан Кънев и Александър Йорданов от Европейската национална партия (ЕНП) упрекнаха президента Румен Радев в дестабилизиране на страната.

Това стана по време на разискване на отчет, отдаден на външната интервенция в демократичните процеси в Европейски Съюз и интегритета на изборите.

Радан Кънев упрекна президента и служебното държавно управление, че управляват събитията, които се случват сега в България.

„ Днес сме очевидци на безусловно невиждан опит за блокиране на основаването на общо ръководство сред първите две политически сили в страната. Опит, в който явно вземат участие, от една страна, проведената престъпност, а, въпреки това - компрометираната прокуратура, която е призвана да се бори с нея; От една страна - службите за сигурност, въпреки това – „ петата колона ” в българската политика, против която тези служби би трябвало да ни пазят. И всичко това се случва под егидата на българския президент и ръководеното от него служебно държавно управление. Отправям това обръщение към вас и като апел за поддръжка, само че и като доста съществено предизвестие накъде води разпадането на правовата страна ”.

„ Българският президент не е обединител на нацията, а фактор за дестабилизация на България “, сподели сътрудника му Александър Йорданов:

„ Основна причина за политическата рецесия и дестабилизация в България през последните 2 години е съветското навлизане в българския политически, икономически и културен хайлайф. В този миг българският президент се явява не обединител на нацията, а фактор за дестабилизация на България. Хибридната война на Русия против България и Европа продължава “.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР