Световноизвестният изпълнител на култовото "Gangsta's Paradise" – Coolio е в

...
Световноизвестният изпълнител на култовото "Gangsta's Paradise" – Coolio е в
Коментари Харесай

Легендарният Coolio, носител на Грами, е в България

Световноизвестният реализатор на паметното "Gangsta's Paradise " – Coolio е в България.

Американецът, притежател на премия “Грами “ за Best Rap Performance и с над 17 милиона продадени записа по целия свят и е в страната ни във връзка Европейското си турне, което стартира точно от тук.

Рап иконата е номер едно в класацията на Billboard Magazine през 1995 година и получава Billboard Music Award през 1994 и 1996 година
 Coolio Coolio
Хитовете на Кулио са едни от най-значимите за "черната " музика.

Рожденото му име е Артис Лион Айви - младши. Като дете той е мечтаел да стане нуклеарен физик, a сега с изключение на като рапър, той се изявява и като артист.

Музикалните изяви на Кулио датират още от колежа, където по време на един музикален конкурс някой го назовава - Кулио Иглесиас. Така се ражда псевдонимът Coolio.

Световни митове "взривиха " Пловдив

Негова е музиката включена в саундтрака на не едни или два кино лентата. Напълно справедливо той е притежател на American Music award, а три пъти е притежател на премията на MTV и това са единствено дребна част от оценките му.

Преди да получи най-високото отличие – „ Грами “ през 1996 година, той има две следващи номинации (през 1994 и 1995 г.).



Винаги търсещ и ексцентричен Coolio несъмнено умее да изненадва почитателите си.

На 4 октомври именитият рапър стъпва на сцената на столичния клуб “Терминал 1” със своя бенд, където ще се срещне с българските меломани.

Как музиката, която слушаме, дефинира какви сме



Билети за Coolio & Live Band на 4 октомври в “Терминал 1” можете да закупите в системата на Eventim.bg , както и на нормалните места в столицата, а също по този начин ще може и на място в деня на събитието.

Може да наблюдавате събитието във Фейсбук ТУК !

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР