Световноизвестният хирург д-р Евагелос Перакис отново ще прави безплатни прегледи

...
Световноизвестният хирург д-р Евагелос Перакис отново ще прави безплатни прегледи
Коментари Харесай

Отново безплатни прегледи при световноизвестния хирург...



Световноизвестният хирург доктор Евагелос Перакис още веднъж ще прави безвъзмездни прегледи на български пациенти със злокачествени и доброкачествени болести на стомаха, черния дроб, жлъчните пътища и панкреаса, както и за страдащи от хернии. Това ще стане на 7 декември 2017 година, четвъртък, а сички искащи да се съветват с водещия експерт в лапароскопските интервенции би трябвало да си запишат час на тел: 032/656-600.
От пациентите няма да се изискват посоки от персоналните лекари, както беше и при предходното посещаване на доктор Перакис на 16 ноември, оповестиха от болничното заведение. Тогава голям брой пожелаха да получат помощ от водещия експерт, само че не всички съумяха да вземат час.
Д-р Перакис е направил първата лапароскопска ниска предна резекция при рак на правото черво в Гърция през 1993 година А специфичният му интерес към хирургичното лекуване на херниите е довел до реализацията на персонално негова техника за терапия на ингвинални и пъпни хернии без напрежение. От 1992 година до момента е направил повече от 7500 лапароскопски интервенции, от които към 6300 холецистектомии и многочислени апендектомии, пластики при ингвинални и следоперативни хернии, диафрагмални хернии, както и голям брой интервенции на тънкото и дебелото черво.

тагове прегледи хирург евагелос перакис
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР