Световноизвестният френски бранд Balmain представи висша мода за коса в

...
Световноизвестният френски бранд Balmain представи висша мода за коса в
Коментари Харесай

Световноизвестният френски бранд Balmain представи висша мода за коса в София

Световноизвестният френски бранд Balmain показа висша мода за коса в София Галена измежду специфичните посетители на промоцията на извънредната линия артикули за коса Balmain Paris Hair Couture  SELENA ES показа с фешън театър на международно равнище линията артикули за коса на Balmain Paris.  

Артистичният екип на SELENA ES - Милен Илиев, Любомир Петров, коафьорът Георги Петков и Галин Биволарски взаимно с кофьора на Balmain Paris Hair Couture - Патрик Шличер, презентираха най-актуалните трендове в модата за коса. Моделите на „ Ивет Фешън “ направиха дефиле впечатлиха с най-модерните визии за сезона, реализирани посредством продуктите за коса на Balmain, употребявани от някои от най-известните дами в света.

Гостите, измежду които Галена, Поли Генова, Теди Кацарова, Петя Раева, Гери Дончева, Натали Трифонова, Даяна Ханджиева, основни редактори, публицисти и най-хубавите коафьори в България, се потопиха в неповторимия свят на Balmain Paris. Марката, основана преди повече от 70 години от Пиер Балмен, именуван още „ кралят на френската мода “, прочут в промишлеността със своята изисканост и грациозност, влиза на българския пазар. Тя показва извънредната си линия артикули грижа за косата Balmain Paris Hair Couture, както и неповторими по рода си удължители.  

Топ продуктът hair dress (рокля за коса) с нововъведението memory hair, e абсолютният шлагер на марката, с помощта на издръжливостта си и усъвършенстваната система за приложимост от крайните консуматори.

„ Продуктите на Balmain Paris Hair Couture са желани от стилисти и фризьори освен в салоните, само че и за фотосесии и ревюта, защото са извънредно деликатни за косата. Тъй като не са нападателни, при потреблението им може доста елементарно да се трансформира прическата на модела, без да се постанова да се мие косата. Косите на Balmain са изборът и на експертите, и на крайните консуматори, тъй като не повреждат косата, слагат се и се смъкват елементарно, и наподобяват изцяло естествено “, описа топ коафьорът на Balmain Paris Hairs Couture Патрик Шличер.

На празненството в столичния клуб Bedroom Premium се изяви и една от най-талантливите млади български певици – Йоана, която поздрави представителите на Balmain Paris Hair Couture с осъществяване на класическата българска балада “Осъдени души ” на Лили Иванова.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР