Световноизвестният букмейкър Betway отскоро е и на българския пазар, като

...
Световноизвестният букмейкър Betway отскоро е и на българския пазар, като
Коментари Харесай

Betway бонус и отлични оферти на букмейкъра за полуфиналите в Шампионска лига

Световноизвестният букмейкър Betway неотдавна е и на българския пазар, като британската платформа за онлайн залози жъне съществени триумфи за късия си интервал на родна сцена.

Букмейкърът има отлични коефициенти за другите спортни събития, а новите клиенти на Бетуей ще бъдат посрещнати със солидни бонуси при регистрация.

в раздел Спорт е 100% до 200 лв. при първична регистрация. На платформата са посочени и изискванията за отключване на бонуса. Тук за квалифициращ депозит се взима всеки, който е от най-малко 10 лв.. Освен това се прецизира, че коефициентът при индивидуален залог би трябвало да е най-малко 1.50, до момента в който за многоброен се изисква 3.00 или по-висок. Офертата за бонус при регистрация в Betway е годна 30 дни от датата на регистрация.

Сега е и подобаващ миг да извършите своята регистрация в букмейкъра и да вземете своя бонус, защото предстоят едни от най-интересните мачове в шампионатите и клубните шампионати.

Най-авторитетната клубна конкуренция в Европа – Шампионска лига, към този момент е в полуфиналната си фаза, като до момента почитателите на футбола бяха очевидци на зрелищни мачове, драми и доста обрати и изненади. До тази фаза на шампионата стигнаха два британски и два испански тима. Манчестър Сити и Ливърпул, както и Реал Мадрид и Виляреал.

Приятната изненада сервира Виляреал, който в профил в четвъртфиналите немския гранд Байерн Мюнхен. Сега обаче на отбора на Унай Емери следва нов тежък тест против Ливърпул, който не срещна особени усложнения против Бенфика. Тук мърсисайдци са любимец за краен победител след двата мача.

Другата полуфинална двойка е, като тук към този момент има много повече въпросителни. Испанците демонстрираха за следващ път, че са извънреден турнирен войник. „ Кралския клуб “ загуби с 0:1 първия си мач против ПСЖ в осминафиналите, след което парижани поведоха и с 1:0 на „ Сантяго Бернабеу “. „ Лос бланкос “ обаче устояха теста, откакто Карим Бензема избухна с хеттрик, класирайки отбора на Карло Анчелоти напред в конкуренцията. В първия мач с Челси в четвъртфиналите още веднъж основно настоящо лице бе Карим Бензема – нов хеттрик на французина и победа за Реал с 3:1. Прогнозите бяха за безпроблемно класиране на полуфинал, само че лондончани демонстрираха радикално друго лице и в реванша поведоха с 3:0. Родриго вкара дуела в продължение, където още веднъж блесна Бензема, който означи скъпоценния гол, класирал „ белия балет “ на полуфинал.

на осминафиналите, а след здрава тактическа борба в профил и Атлетико Мадрид в четвъртфинала. „ Гражданите “ имат съвсем идентичен коефициент в Betway с Ливърпул за продобиване на Шампионска лига – 2.37 за Сити и 2.25 за отбора на Юрген Клоп.

Букмейкърът дава и съществено преимущество за отбора на Пеп Гуардиола в първия мач с Реал със ставка 1.50 за триумф против 5.75 за испанците. Равният пък ви носи умножение на залога по 4.50. Отлична е ставката за гол/гол в мача – 1.85.

Може и да се възползвате от множествения залог за победа на Сити и двата тима да отбележат, който в тази ситуация е 3.10. Ако смятате, че Реал ще покаже върхова форма и ще завоюва на „ Етихад “, като и двата отбора ще отбележат, то тук коефициентът скача на 10.00.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР