Световноизвестният австралийски актьор Ръсел Кроу дължал кариерата си на Шарън

...
Световноизвестният австралийски актьор Ръсел Кроу дължал кариерата си на Шарън
Коментари Харесай

Ето на кого Ръсел Кроу дължи звездната си кариера

Световноизвестният австралийски артист Ръсел Кроу дължал кариерата си на Шарън Стоун, която го разкрила за огромните холивудски продукции, написа Контактмюзик, представен от dir.bg.

По думите на екранния любим от " Гладиатор " той щял да си остане второкласен артист, в случай че Стоун не си го била избрала за кино лентата " Бърз или мъртъв ". В него екранната прима се изявяваше и като продуцент, и като актриса.

Шарън била гледала филм с него и си го харесала като любовна задявка в ролята на Корт. Но останалите продуценти мъже не желали и да чуят за незнайния австралиец. Тогава Стоун тропнала с крайник и им споделила - " Аз ще дефинира кой ще бъде артистът, към който ще имам любовна тръпка във кино лентата, не вие! ".

Холивудската икона била твърда в желанията си и по този начин наложила Кроу в кастинга.

Впоследствие австралиецът завоюва " Оскар " за ролята си в " Гладиатор ". Но той непретенциозно отсича - " Истинската звезда на лентата бе режисьорът Ридли Скот. Не знам за какво вниманието се концентрира върху мен, само че това беше един режисьорски епос,който никой различен не можеше да снима по този начин, както го направи Ридли! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР