Световноизвестният аниматор Теодор Ушев се подигра с логото на новата

...
Световноизвестният аниматор Теодор Ушев се подигра с логото на новата
Коментари Харесай

Подиграха се с логото на Продължаваме промяната

 Световноизвестният аниматор Теодор Ушев се подигра с логото на новата политическа организация " Продължаваме промяната ", където отпред са и. Според Ушев логото е аматьорско и демонстрация на доста неприятен усет.

" Ще ме извините за този пост. Но съм изключително сензитивен на тематика дизайн, и всичко въртящо се към " пропагандата ". Днес ми попадна във фийда това. Отначало помислих, че е смешка... Как е допустимо хора, претендиращи за обучение, професионализъм да неглижират толкоз образната си еднаквост? Нима ще се усещат уютно, държейки речи под това аматьорско недоносче? Нима толкоз им стига интелекта, че да се слагат под този примитивизъм? Ще кажете - какво толкоз, едно лого, огромна работа.

 изайнът и положителният усет са най-важните неща в една агитация (виж историята). Логото би трябвало да е просто, ясно, забиващо се като гвоздей в съзнанието... Неграмотният, доверчив и искрено кичозен почерк в това знамение " на природата " не допуска добър жанр, разсъдък и смяна. 

Посланието се чете по този начин " Въобще не ни пука за връзката и образната ни еднаквост, тъй като сме най-позитивните и положителни ". Не знам на кое място ще се класират тези другояче симпатични хора - само че в неприятния усет задминаха и тези с " ханския " шрифт ", разяснява Тео Ушев. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР