Световноизвестният актьор Джон Малкович и литовската звезда Ингеборга Дапкунайте в

...
Световноизвестният актьор Джон Малкович и литовската звезда Ингеборга Дапкунайте в
Коментари Харесай

Освиркаха букета от Фандъкова за Малкович, публиката - пълна с протестъри от ДБ

Световноизвестният артист Джон Малкович и литовската звезда Ингеборга Дапкунайте в четвъртък играха за пръв път на сцената на Народен спектакъл „ Иван Вазов ” в постановката „ В самотата на памуковите полета ”.

Двамата артисти са станали очевидци на освиркване на приветствен букет, поднесен от името на Йорданка Фандъкова след края на постановката. Случката прегря от мнения в обществената мрежа Facebook:

 

От профила във Facebook на Кристиян Шкварек

Нещо извънредно смешно се е случило оня ден на дълго чаканото зрелище на Джон Малкович в Народния Театър.

Огромен триумф за Народния - докарват международна звезда в България, пълнят залата с билети до 400 лева броя. Професионална подготовка, всичко минава сполучливо, Малкович играе, постановката свършва, светват лампите.

Той и Ингеборга излизат пред публиката, при което стартират да им се сервират букети. Един от първите е особено от кмета на столицата, Йорданка Фандъкова. Не го сервира тя, само че е разгласен от кого е. При което публиката, цялостна с протестъри от „ Да, България ” стартира да освирква дебелашки.

Ок, но...Малкович си няма визия от нюансите на жълтопаветния политически активизъм и няма по какъв начин да знае кого тъкмо освиркват. Гледа втрещено. Какво да реши индивидът? Играе два часа, дава всичко от себе си, след това излиза пред публиката и при приемане на букет почват да го освиркват.  

Най-големите простаци в България, а и във всяко общество, са новопридобилите статут на междинна класа, домъкнали се до столицата и обезверени по всякакъв начин да потвърдят този си статут селяндури. Тъкмо от селяни се състои учудващо огромен % от така наречен „ демократична общественост ”, от гласоподавателите на Демократична България и Политическа партия. Но за разлика от другите селяни, стойностните, това са тези, за които произходът им е тежък комплекс, който могат да избият единствено с фанатично подражателство на културата и активизма на „ градските хора ”. Затова толкоз постоянно ще забележите, че най-радикалните стожери на сякаш „ софийската десница ” са в действителност хора от дълбоката провинция като Антоанета Цонева, Поли Паунова, Атанас Атанасов. Този феномен се среща постоянно из Бизнес Парка - мйекащ „ nouveau richе ” от еди кое си село, върви показно на разположение с „ Капитал ” и защитаващ с пяна на уста „ Спаси София ”.

Всичко е поза – „ по-софиянци от софиянците ”, в случай че рамката ми е на Демократична България и употребявам лафове от времето на „ НОрешарски ” ще се впиша!

После дават 400 лева за Малкович, качват наложително фотография на билета си във Facebook, и като излезе индивидът за букети...го освиркват.

Понеже, „ ъъъ, таковааа, ФондУпкова! Ъъъ вижте господин Малкович то мафията, Трейс... ”

От профила на Милена Фучеджиева

Каква е „ курелацията ” сред политическото противоречие, митинга и неналичието на образование, ще можете да прочете в текста ми за вестник „ Филтър ” в сряда. Заглавието е „ Да освиркаш Джон Малкович ”. Разбира се, че знам, че не е освиркан той. Ще обясня за какво поставям това заглавие занапред - за тези, които имат проблем с малко по-сложно мислене, а те са доста, както се разбра от все по-широко разгръщащия се проблем „ Народен спектакъл ”, изтласкващ културното държание все по-периферно. Харвард се обръща в гроба си, прегърнал Малкович приживе, dear friends

Малкович беше освиркан, тъй като беше подложен в ролята на статист, на инцидентен минувач в личното си зрелище. Един очевидно многочислен тим простаци от Политическа партия и Демократична България, или единствено от Политическа партия, Демократична България въпреки всичко може би към момента имат грам мозък в главите, сложиха Фандъкова в основната роля и надраскаха вратата ѝ към този момент огромно. Някой може би го е направил и от местото на Иван Вазов, на 4 ти ред май се намираше. Но повече в сряда.

Приятен уикенд.

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР