Световноизвестните актриси Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, обвиниха в сексуален

...
Световноизвестните актриси Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, обвиниха в сексуален
Коментари Харесай

Холивуд гърми от секс скандал! Топ актриси обвиниха продуцент в тормоз

Световноизвестните актриси Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, упрекнаха в полов тормоз известният холивудски продуцент Харви Уейнстейн.
Красивата актриса Полтроу споделя пред „ Ню Йорк таймс “, че когато била на 22 години Уейнстейн й предложил роля във кино лентата "Ема " (1996 г.) по романа на Джейн Остин. Според актрисата, преди началото на фотосите, продуцентът я повикал в хотелската си стая, а по време на срещата им той й предложил масаж в спалнята му. Тя отхвърлила половото препоръчани на Харви Уейнстейн, а по-късно и споделила с тогаващното си гадже Брад Пит.
Другата таланлива актриса, жертва на холивудския продуцент, е Анджелина Джоли. Тя показа пред медии, че е била унизена от продуцента в края на 90-те години на предишния век.
"Имах извънредно отрицателен опит с Харви Уейнстейн в моята младост, по тази причина взех решение в никакъв случай да не работя с него и да предизвестявам другите ", споделя актрисата. Джоли отбелязва, че също отхвърлила тогава предложенията на продуцента. Тя акцентира, че "поведението му към дамите е недопустимо ".
Миналата седмица американския вестник "Ню Йорк таймс " разгласява материал, в резултат на журналистическо следствие, в което се показва, че в течение на към 30 години Уейнстейн е оказвал полов тормоз на служителки на компанията, в която е работил. Продуцентът търсел интимна непосредственост с тях с заричане за подпомагане в кариерното им развиване.
Във вторник пък друго американско издание сп. "Ню Йоркър “ заяви, че три дами упрекват Уейнстейн в обезчестяване.
Харви Уейнстейн стана прочут с продуцирането на филми като "Влюбеният Шекспир ", "Криминале ", "Спасяването на редови войник Райън " и така нататък По последна информация брачната половинка на продуцента Джорджина Чапман е подала молба за бракоразвод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР