Световноизвестната Силви Вартан, родена в България, си отива. Тя напуска

...
Световноизвестната Силви Вартан, родена в България, си отива. Тя напуска
Коментари Харесай

Краят настъпи: Силви Вартан си отива! ВИДЕО

Световноизвестната Силви Вартан, родена в България, си отива. Тя напуща сцената, на която бе повече от 60 години.

Кариерата й стартира в далечната 1961 година, а последните ѝ три концерта ще бъдат през ноември, оповестява самата тя в изявление за „ Paris Match “.

„ Да, взех решение. От няколко години го отсрочвам. Винаги съм правила всичко със пристрастеност, без да преброявам, просто от предпочитание и без да си задавам прекомерно доста въпроси. Защото надълбоко в себе си не обичам нещата, които свършват “, казва Вартан и прибавя:

„ Вероятно това се дължи на неочакваното ми овакантяване на България на 7-годишна възраст. Изведнъж пораснах и оставих детството си на перона на гарата. Все още виждам по какъв начин баба ми и дядо ми, които обожавах, да тичат след влака “.

Звездата споделя, че това е отворило в нея рана, която в никакъв случай няма да зарасне.

В своята изповед тя споделя: „ След това, с помощта на кариерата ми на певица, пътувах доста, бях водена от любознанието, от младостта си, желаех да отида на всички места.

Непрекъснато се питах: „ Какво следва? Какъв е идващият план?

Всичко се случи със скоростта на светлината, а също така, бързо се влюбих в един висок рус мъж със сини очи, който ми се струваше прелестен и който също беше артист. Споделих цялата тази полуда с него и откривахме всичко дружно. Беше полуда “.

Голямата обич на Силви Вартан е иконата на френския рокендрол Джони Холидей, с който имат наследник Дейвид (Давид), който също е артист.

„ През последната вечер сигурно ще бъда с разрушено сърце, само че би трябвало да мина през това. Не желая обществото да ме вижда по какъв начин се разлагам, това също е въпрос на почитание към тях. А съм и доста взискателна към себе си “, споделя певицата пред „ Paris Match “.

През август Силви ще навърши 80 години. Тогава ще извърши най-известните си песни за финален път, с цел да благодари на почитателите, които са с нея вече 60 години, прецизира „ Телеграф “.

Вартан споделя „ довиждане “ на сцената, само че това не значи, че стопира певческата си кариера. Тя планува да преработи някои от записите си, само че сега целите й са други: „ Имам толкоз доста неща в персоналния си живот, които да наваксвам – всички тези книги, които не съм чела, тези филми, които не съм гледала… Ще мога също да да се грижа за внуците ми и даже за правнука ми “.

Певицата заяви, че е изготвила и наследството си. „ Оставих брачна половинка ми да ръководи всичко (б.ред.:актьорът Тони Скоти, женени от 1984 г.) Тъй като имаме идентични хрумвания по въпроса, аз му се поверявам “, сподели още звездата.

Сред евентуалните бенефициенти на имуществото ѝ са двете ѝ деца Давид Холидей, роден през 1966 година, и Дарина, осиновена през 1997 година в България от певицата и настоящия ѝ брачен партньор.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР