Световно известните футболисти много често попадат в полезрението на медиите

...
Световно известните футболисти много често попадат в полезрението на медиите
Коментари Харесай

Жената, осъдена, че преследвала футболистите Мейсън Маунт

Световно известните футболисти доста постоянно попадат в полезрението на медиите или с новите си скъпи придобивки, или с бъркотиите, в които някои от тях постоянно се забъркват.
 Барселoна сменя Gatorade с Prime - следващ триумф за Логан Пол и спортната му напитка
Защо Барселона сменя спортната напитка

Няма прекъсване

Но от време на време се случва по този начин, че футболистите не си търсят белята, само че въпреки всичко им се струпват неприятности. Като да вземем за пример да бъдат преследвани от почитатели, които са подготвени на всичко, с цел да се допрян до тях.

А някои като  Орла Слоан да вземем за пример желаят освен това. 21-годишната инфлуенсърка е преследвала футболиста Мейсън Маунт в продължението на месеци. А измежду жертвите ѝ са също така  Били Гилмор и Бен Чилуел .

Срещу нея е било заведено дело, на което се е признала за отговорна. Съдът е отредил да заплати по 200 паунда обезщетение на Маунт и Чилуел, като това за Гилмор е в размер на 500 паунда. Като тя също е получила 12-месечна условна присъда.

Слоан е изпращала непрекъснато известия и на тримата в разнообразни интервали. В съда даже е станало ясно, че през 2020 година е имала интимни връзки с Маунт на празненство в къщата на Чилуел. Но в интервала юни-октомври 2022 година е съумяла да се снабди с телефонния номер на футболиста е почнала да му изпраща известия.

И даже когато той блокира номера, от който тя му изпраща известия, Слоан е намирала нов номер, от който да продължи да тормози. Разследването е открило, че Орла Слоан е употребила общо 21 телефонни номера за задачата.
 Кой е Хорхе Мас - притежателят на Интер Маями, тимът, в който ще играе Лео Меси
Кой е притежателят на Интер Маями

Какво знаем за Хорхе Мас

Когато е видяла, че с Мейсън Маунт нещата няма да се получат, се е трансферирала на Били Гилмор, като при него е отишла по-далеч, потвърждавайки, че е бременна. Нещо, което се оказва погрешно. Нещо, което футболистът твърди, че му е основало огромен стрес и даже не е можел да спи, пише Sky Sports.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР