Световно известната соул-фънк група Kool & The Gang превзема сцената

...
Световно известната соул-фънк група Kool & The Gang превзема сцената
Коментари Харесай

Световно известната соул-фънк група Kool & The Gang превзема Античния театър в Пловдив на 12 юни

Световно известната соул-фънк група Kool & The Gang завладява сцената на Античния спектакъл в Пловдив на 12 юни от 20:30 часа!

Песните на групата не престават да карат хората по целия свят да танцуват повече от 50 години след основаването ѝ. През годините Kool & The Gang продават повече от 70 милиона албума по целия свят, оказвайки въздействие върху музиката на три генерации. Българската аудитория ще може да се наслаждения на най-големите им шлагери като Celebration, Jungle Boogie, Fresh и други, въодушевили генерации фенове на музиката!

ВИДЕО:

Предстоящият концерт на групата, притежател на две награди „ Грами " и седем Американски музикални награди, освен това на най-магичното място - Античния спектакъл в Пловдив, дава обещание да е повече от висшо преживяване, потапяйки българската аудитория в своя фънк, джаз, диско и буги свят.

Билети за това извънредно музикално шоу може да намерите на касите на в цялата страна, в Пловдив - в ДК „ Борис Христов ", Билетен център пред община Пловдив, в Туристически информативен център на Римски стадион, каса на Античен спектакъл.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР