Световният №4 Даниил Медведев за пореден път ядоса публиката, но

...
Световният №4 Даниил Медведев за пореден път ядоса публиката, но
Коментари Харесай

Даниил Медведев изпусна нервите си и загуби от Жереми Шарди в Париж

Световният №4 Даниил Медведев за следващ път ядоса публиката, само че загуби единствения си мач на шампионата " Мастърс " 1000 в Париж (Франция). Руснакът играеше ужасно в последните месеци, само че очевидно умората от многочислените мачове натежа и той позволи поврат против представителя на домакините Жереми Шарди за 6-4, 2-6, 4-6.
 Григор Димитров победи Юго Юмбер в Париж и е на 1/16-финал
Григор Димитров победи Юго Юмбер в Париж и е на 1/16-финал

Българинът имаше компликации единствено в първия сет, само че по-късно беше решителен

Медведев изпусна на няколко пъти нервите си. Особено при започване на третата част, когато пропиля няколко доста значими точки. Той беше доста обиден, че публиката поддържа неговия противник.

Първият сет се реши в последния десети гейм, когато Медведев проби. След това французинът стана нападателен и осъществя пробив за 3-2. Той направи нов брейк за 5-2 и елементарно изравни сетовете след 6-2.
 Снимка 450269
Източник:

В началото на третата част Медведев пропусна седем точки за пробив. В шестия гейм той още веднъж пропусна да нанесе решителен удар и е незабавно по-късно съобщи подаването си. Шарди пое контрола и макар, че избави брейкбол в последния гейм, постави завършек на мача след 6-4.

Даниил Медведев завоюва последните 18 сета преди Париж, като завоюва трофеите на ATP 250 в Санкт Петербург (Русия) и " Мастърс " 1000 в Шанхай (Китай). През август той подвигна и купата на " Мастърс " 1000 в Синсинати (САЩ), както и изигра героичен край на US Open 2019.
 Снимка 450267
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР