Световният №1 в тениса Новак Джокович продължава по график пътя

...
Световният №1 в тениса Новак Джокович продължава по график пътя
Коментари Харесай

Бързо-бързо Джокович се класира за 1/4-финалите на Уимбълдън

Световният №1 в тениса Новак Джокович продължава по график пътя си към отбрана на купата на „ Уимбълдън”, откакто надделя в три сета Юго Умбер – 6-3, 6-2, 6-3. Френският тенисист не оказа кой знае какъв брой сериозна опозиция на сърбина и лековато Джорека продължи към четвъртфиналите в конкуренцията.

Новак разчиташе на първия си сервис, като това му даде огромно преимущество в първия сет, а първият пробив пристигна за 3:1. Постепенно сърбинът взе сервисите си до края на частта и невъзмутимо затвори сета при 6-3.

Рано-рано във втората част Джокович „ взе” подаването на Умбер и на бърза ръка поведе в сета. В седмия гейм пък Умбер обезврежда три брейкбола, само че при четвъртия нямаше късмет и резултатът стана 5:2, с цел да може при собствен сервис Джокович да завърши и втората част.

Третият сет бе ненапълно подобен с предните, като двата пробива бяха осъществени при последните две сервирания на №66 в конкуренцията и при 6-3 Джокович завърши мача за час и 44 минути игра.

На четвъртфиналите в Ол Ингланд Клъб в гонене на петата си купа в шампионата Джокович ще играе с белгиеца Давид Гофен, който победи Фернандо Вердаско в четири сета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР