Световният шампион в категория супер-средна на Световната боксова организация (WBO)

...
Световният шампион в категория супер-средна на Световната боксова организация (WBO)
Коментари Харесай

Глобиха Били Джо Саундърс за скандалното клипче

Световният първенец в категория супер-средна на Световната боксова организация (WBO) Били Джо Саундърс беше приет за отговорен за непочтено държание и санкциониран от английските боксови управляващи за обява в обществените мрежи, в която той поучава мъжете по какъв начин да ударят дамите си по време на карантината поради COVID-19.

Британската боксова федерация санкции Саундърс с 15 хиляди лири. Но решението за лишаване на лиценза му, което беше взето през март, е анулирано. Британският боксьор направи цяло видео, в което удря чувал и поучава " татковци, съпрузи и мъже с приятелки " по какъв начин да се оправят със фамилните рецесии по време на пандемията.

По-късно Саундърс се извини за видеото и даде обещание да подари 25 хиляди лири на благотворителни организации за битката с домашното принуждение. Британецът, който няма загуба в 29 дуела, беше санкциониран със 100 хиляди лири от английската федерация през септември 2018 година за предходен непристоен пост в обществените медии. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР