Световният шампион по бокс Антъни Джошуа се завръща на ринга

...
Световният шампион по бокс Антъни Джошуа се завръща на ринга
Коментари Харесай

Вижте всички 19 нокаута на Джошуа

Световният първенец по бокс Антъни Джошуа се завръща на кръга през днешния ден в първия си мач след великата победа над Владимир Кличко през април.
Британецът, който държи поясите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова организация (IBO) ще се бие с камерунеца Карлос Такам.
Следете борбата Антъни Джошуа - Карлос Такам НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Антъни Джошуа е роден през 1989 година в Уотфорд, Англия и стартира да се занимава с бокс чак през 2007 година, когато е на 18. В дебютното си международно състезание в Баку, Азербайджан, британецът единствено загатва за качествата си. По пътя към финала той побеждава международния и олимпийски първенец в аматьорския бокс Роберто Камареле и Ерик Пфифер преди да загуби финала от представителя на домакините Магомедрасул Мажидов единствено с една точка.
Вижте всички 19 нокаута на Джошуа!
През 2012 година той прави пробива си измежду дилетантите, откакто става олимпийски първенец на игрите в Лондон.
Последва и старт при експертите, който и досега е впечатляващ - 19 мача, 19 победи, всичките с нокаут. Безспорно най-големият му триумф пристигна през май, когато завоюва с механически нокаут над легендата в спорта Владимир Кличко.
Вижте видео с най-хубавото от боксьора в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР