Световният шампион на WBA, WBО, IBF и IBO в тежка

...
Световният шампион на WBA, WBО, IBF и IBO в тежка
Коментари Харесай

Джошуа готов да се бие за по-малко пари срещу Фюри, но има условие

Световният първенец на WBA, WBО, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа е подготвен да се бие за по-малко пари с първенеца на WBC Тайсън Фюри следващата година, в случай че получи гаранции, че дуелът може да се организира във Англия. Ей Джей към този момент се съгласи да му бъдат орязани парите за мача с Кубрат Пулев, като повода за това стана пандемията от COVID-19 и опцията едвам 1000 фенове да участват на борбата им на 12 декември.

“Ще взема по-малко, в случай че от това зависи да създадем този мач. Сега и против Пулев се съгласих на много по-малък хонорар, тъй като желая да се боксирам. Не желая да заставам вкъщи и единствено да упражнявам. “Мачрум” също търпи загуби, само че желаеме да държим спорта жив. За мен това не е проблем. Парите в никакъв случай не са били водещи. Орязах хонорара си в този момент, ще го отрежа отново, щом е за добро”, отсече Джошуа.

“Това е огромна борба, само че главният въпрос е по какъв начин да вкараме Фюри на кръга?, разяснява Ей Джей, с което загатна, че договарянията от финансова позиция ще бъдат комплицирани и продължителни. - За мен почитателите са най-важни. Ще е ужасно да ги съберем дружно, с цел да гледат английска класика.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР