Световният шампион Матс Хумелс е пред важен етап от кариерата

...
Световният шампион Матс Хумелс е пред важен етап от кариерата
Коментари Харесай

Матс Хумелс е на кръстопът

Световният първенец Матс Хумелс е пред значим стадий от кариерата си. 30-годишният футболист не е уверен дали би трябвало да остане в Байерн (Мюнхен), или да заиграе в чужбина, оповестява Sport1.

Последните месеци са много прочувствени за него, откакто Йоахим Льов му затвори вратата за националния тим. Освен това доста е евентуално да станем очевидци на чистка в Мюнхен, откакто управлението анонсира укрепване на състава. Вече бяха оповестени прехвърлянията на двама бранители - Бенжамен Павар и Люка Ернандес, които могат да работят и на позицията на Хумелс. Всички считат, че сигурният напускащ е Жером Боатенг, само че няма гаранция, че и бъдещето на Хумелс в клуба е ярко. В тази връзка германецът ще желае среща с управлението, с цел да разбере какво са проектите по отношение на него.

Няма вид и Хумелс да се завърне в Борусия (Дортмунд) или да премине в различен клуб от Бундеслигата. Ако ще има разлъка, то тя ще е единствено поради трансфер зад граница. Висшата лига на Англия и испанската Ла Лига са желани дестинации пред него, само че той не би отказал и оферти от Ювентус или Пари Сен Жермен, добавя Sport1.

В кариерата си до момента Хумелс в никакъв случай не е напускал родината си и е играл единствено за Байерн и Борусия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР