Кейти Холмс демонстрира своята вярност към New Йорк и неговите

...
Кейти Холмс демонстрира своята вярност към New Йорк и неговите
Коментари Харесай

Кейти Холмс отдава почит на нюйоркската пънк група Ramones, докато разтърсва ретро тениска по време на обиколка в Манхатън... след като отпразнува 18-ия рожден ден на Сури Круз

Кейти Холмс показва своята честност към New Йорк и неговите герои от родния град Ramones, когато тя сподели неповторимия си жанр по време на обиколка в Манхатън. години, носейки тази риза на Ramones, което може да се преглежда като знак на почитание както към града, по този начин и към групата, които постоянно се цитират като първата същинска пънк група.

Те се образуват в нюйоркския квартал Форест Хилс, Куинс през 1974 година и издават 14 студийни албума сред 1976 и 1995 година

Being че Холмс се реалокира в Манхатън през 2012 година, звездата от The Gift може да се смята за нюйоркчанин с към 12 години живот в Голямата ябълка.

Защитните майка и щерка 18-годишната Сури се реалокира от Лос Анджелис в Ню Йорк, откакто подаде молба за бракоразвод от някогашния си брачен партньор Том Круз, който е отчужден от Сури, според Page Six.

Бившата двойка стартира да се среща през апр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР