Световният шампион и водач в световната ранглиста по снукър Марк

...
Световният шампион и водач в световната ранглиста по снукър Марк
Коментари Харесай

Селби: На седмото небе съм

Световният първенец и лидер в международната класация по снукър Марк Селби не криеше щастието си от класирането за финала на Международния шампионат в китайския град Дакин. Веселяка от Лестър обезличи Мартин Гулд с 9:3 и стигна 22-ри мач за ранкинг трофей, като към този момент има на сметката си 12 трофеи от ранкинг системата плюс три “Мастърс” трофея.

“На седмото небе съм. Играх доста добре в първата сесия след откриващия фрейм. Реализирах огромни брейкове и се възползвах от опциите си. Беше много мъчно в следобедната сесия, тъй като знаех, че не би трябвало да върша нелепости и просто да си свърша работата, с цел да продължа напред. Просто съм благополучен да стигна още един край. Винаги е доста особено възприятието, когато защитаваш купа в който и да е шампионат. Според мен този се равнява на “Тройната корона” и най-малко на този стадий от сезона е на равнището на Шампионата на Обединеното кралство. Фантастично е, че съм на край, само че не желая да спирам дотук - желая да защитя купата.

After #FirstSession #SemiFinal #InternationalChampionship
Mark Selby 7 - 1 Martin Gould#snooker @markjesterselby @GouldyBalls147 pic.twitter.com/Bv0iCVPTKX
— Bozena Kucharska (@lovselby) November 3, 2017
Ян (Бинтао) е приказен гений и всички приказват за него от известно време насам. Той към този момент стартира да демонстрира капацитета си. Марк, както знаем, е приказен състезател, в топ 16 е и постоянно е мъчно против него”, сподели Селби след успеха над Гулд, който пък бе отчаян от представянето си в полуфинала, само че регистрира позитивите от седмицата като цяло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР