Световният номер 6 Марин Чилич се раздели с досегашния си

...
Световният номер 6 Марин Чилич се раздели с досегашния си
Коментари Харесай

Марин Чилич се раздели с треньора си

Световният номер 6 Марин Чилич се раздели с досегашния си треньор Йонас Бьоркман. Двамата стартираха съдействието си през 2016-та година, а през предходния сезон шведският експерт работи и с Анди Мъри.

„ Искам да оповестя, че с Йонас Бьоркамн повече няма да работим дружно. За тези 16 месеца взаимна работа постигнахме страхотни резултати и изградихме една чудесна връзка между тях. За мен беше наслаждение да работя с него. Бих желал да му благодаря за всичко и да му пожелая триумф в персонален и професионален проект “, написа хърватинът в Twitter.

@BjorkmanTennis and me won't be working together anymore.
We had some great results during 16 months and established an amazing relationship. It was a great pleasure to work with him.
Would like to thank him for all his efforts and wish him the best. pic.twitter.com/vMWolKrSax
— Marin Cilic (@cilic_marin) December 8, 2017
През този сезон Чилич завоюва една купа на шампионата в Истанбул, а през октомври доближи до рекордната си четвърта позиция в международната класация.

Първата ракета на Хърватия игра също по този начин и край на Уимбълдън, където отстъпи пред Роджър Федерер. Под управлението на Бьоркман международният номер 6 се класира за две следващи години на Финалите на международния тур в Лондон.

Очаква се напълно скоро хърватинът да разгласи кой ще заеме мястото на шведския експерт. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР