Световният номер 3 Александър Зверев се класира за осминафиналите на

...
Световният номер 3 Александър Зверев се класира за осминафиналите на
Коментари Харесай

Звярът Зверев мачка наред в Австралия!

Световният номер 3 Александър Зверев се класира за осминафиналите на , откакто победи румънския квалификант Раду Албот с 6-3, 6-4, 6-4 за третия си следващ чист триумф в Мелбърн.
Зверев, който е определян за един от любимците за купата, още веднъж бе доста стабилен, като не загуби подаването си нито един път против Албот, а от своя страна реализира по един пробив в трите сета. Германецът приключи срещата с 44 печеливши удара (16 аса), 30 непредизвикани неточности и 81 % успеваемост при излизанията на мрежата (17/21).
Зверев още веднъж сподели впечатляващо висок % на вкаран първи сервис - 78, само че продължава да има проблеми на второто си подаване, като през днешния ден завоюва 35 % от тези точки. За място на четвъртфиналите Зверев ще спори с канадеца Денис Шаповалов, който победи колоса Райли Опелка със 7-6(4), 4-6, 6-3, 6-4.
Сърбинът Миомар Кецманович, който трябваше да се изправи против международния номер 1 Новак Джокович в първия кръг, продължи да се възползва от своя късмет и записа трета поредна победа в Австралия.
Кецманович надделя 25-ия подложен Лоренцо Сонего с 6-4, 6-7(8), 6-2, 7-5 и ще играе с френския деец Гаел Монфис в идващия кръг. Монфис продължава да няма изгубен сет от началото на шампионата след победа над чилиеца Кристиан Гарин със 7-6(4), 6-1, 6-3.
Победи в горната част на мъжката скица записаха още седмият подложен Матео Беретини от Италия и испанецът Пабло Кареньо Буста. Двамата ще се срещнат в осминафиналите.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР