Световният номер 2 Рафаел Надал призна, че не се намира

...
Световният номер 2 Рафаел Надал призна, че не се намира
Коментари Харесай

Надал преди Australina Open: Ситуацията не е идеална, но не е и твърде лоша

Световният номер 2 Рафаел Надал призна, че не се намира в най-хубавата си форма преди началото на Australian Open, откакто записа две загуби в отборния шампионат Юнайтед Къп.

Настоящият първенец от Откритото състезание на Австралия записа проваляне от Камерън Нори и Алекс де Минор единствено две седмици преди да стартира отбраната на купата си от Мелбърн.

" Имам още две седмици преди началото на Australian Open. Не мога да кажа, че обстановката е идеална, само че не е и прекомерно отрицателна, тъй като в избрани моменти играех добър тенис. Мисля, че тези два мача ще ми оказват помощ. Имам потребност пъкъла запиша няколко победи, само че равнището не беше толкоз неприятно. Трябва да се вземе поради, че когато дойдох тук, към момента имах потребност от време ", разяснява Надал след провалянето от Де Минор с 6-3, 1-6, 5-7.

" Имам потребност от такива борби, не съм играл доста публични мачове в последните шест месеца. Такива мачове ми оказват помощ, процесът се забързва, само че би трябвало да продължа да се боря. Успях да покажа добър тенис, само че не и неизменност. Трябва да продължа да се боря и да диря неизменност ", добави испанският деец.

Australian Open ще се състои в интервала 16-29 януари.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР