Световният номер 1 Новак Джокович започна по безапелационен начин участието

...
Световният номер 1 Новак Джокович започна по безапелационен начин участието
Коментари Харесай

Джокович преодоля с лекота първия си съперник в Париж

Световният номер 1 Новак Джокович стартира по решителен метод присъединяване си на Ролан Гарос, справяйки се без особени проблеми със съпротивата на поляка Хуберт Хуркач в три сета – в обособените елементи 6-4, 6-2, 6-2.
Сърбинът завоюва откриващата част след един-единствен пробив в подаването на младия си противник, като поведе с 2:0 в резултата след по-малко от половин час във втория сет. В третия картината се повтори и по този начин Джокович започва сполучливо акцията си във френската столица.
22-годишният Хуркач, който реализира три победи над тенисисти от топ 10 през сезона, нямаше отговор за мощната игра на първенеца от 2016, който си обезпечи среща с „ щастливия-губещ “ от Швейцария Хенри Лааксонен.
За втория кръг се класираха още първенецът от 2015 Стан Вавринка, който надигра Джоузеф Ковалик в четири сета – 6-1, 6-7 (3), 6-2, 6-3 и 13-тия в схемата Борна Чорич, който преодоля словенеца Аляж Бедене в четири сета – 6-1, 6-7 (4), 6-4, 6-4.
Напред не престават още и френският деец Жил Симон, както и намиращият се в отлична форма от началото на сезона на алено Гуидо Пея от Аржентина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР