Световният номер 1 Новак Джокович сподели, че Рафаел Надал е

...
Световният номер 1 Новак Джокович сподели, че Рафаел Надал е
Коментари Харесай

Джокович: Няма съмнение, че Рафа е фаворит номер 1 на Ролан Гарос

Световният номер 1 Новак Джокович показа, че Рафаел Надал е най-големият любимец за идния “Ролан Гарос”. Ноле отстъпи във финала на тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Рим с 0:6, 6:4, 1:6 точно на Матадора.

“Нямах сила през днешния ден, липсваше ми спомагателна скорост, на която да превключа. Бекхендът ми не беше изключително добър и Рафа се възползва по най-хубавия метод. Рафа играе необикновено през цялата седмица и през днешния ден просто беше прекомерно добър.

#ibi19 @RafaelNadal pic.twitter.com/xvrWW1gI4n
— Tennis TV (@TennisTV) May 19, 2019
Надал е любимец номер 1 на “Ролан Гарос”, в това няма никакво подозрение. След него са към този момент всички останали, само че все пак ще бъде добър шампионат. Доминик Тийм играе доста добре и може да победи всеки, изключително на клей. Фонини също може да бъде доста първокласен, видяхме го против Надал в Монте Карло. Също по този начин би трябвало да отчетем, че мачовете ще са във формат три от пет сета и ще има най-малко един ден отмора сред кръговете, тъй че всички играчи ще могат да се възстановят и да дадат най-хубавото от себе си.

Всички се пробват да са в най-хубавата си форма тъкмо за “Ролан Гарос”, тъй че нямам самообладание, ще бъде страховит турнир”, изясни Джокович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР