Световният номер 1 Джъд Тръмп води убедително със 7:1 на

...
Световният номер 1 Джъд Тръмп води убедително със 7:1 на
Коментари Харесай

Тръмп води убедително в първата сесия на финала на Германския Мастърс


Световният номер 1 Джъд Тръмп води безапелационно със 7:1 на Джак Лисовски след първата сесия на финала в Германския Мастърс. Асото в колодата е единствено на два фрейма от четвърта ранкинг купа през сезона досега и общо 21-ва в кариерата му.

Трудно може да се чака поврат в заключителния сегмент от дуела, който стартира в 21 часа наше време. Все отново, Лисовски изоставаше с 2:7 на финала на Световната Гран при преди Коледа, а след това отстъпи със 7:10 на същия противник, тъй че е кадърен да възвърне интригата.

За първи път от 1995 година един и същи майстори на щеката си оспорват трофей във втори следващ ранкинг шампионат. За последно тогава двамата играчи бяха Стив Дейвис и Джон Хигинс в Welsh Open и International Open. По подигравка на ориста Тръмп и Лисовски отпаднаха от “Мастърс” при започване на 2021-ва поради позитивни проби за ковид.

Това е шести ранкинг край за Асото в колодата от осемте изиграни досега през сезона, до момента в който Лисовски за пети път в кариерата си се пробва да стигне до такава купа. Предишните му несполучливи финали бяха Рига Мастърс 2018, China Open 2019, Scottish Open 2019 и Световната Гран при 2020.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР