Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски

...
Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски
Коментари Харесай

Мистерия: Олимпийски шампион изчезна безследно!

Световният и олимпийски първенец по повдигане на тежести Гълъбин Боевски е липсващ безследно. Близък другар на щангиста, с който са прекарали дружно няколко години по време на пика на кариерите си в силовия спорт, твърди пред " Уикенд ", че от началото на годината неговия приятел го няма на никое място и никой не знае къде е.

Според информатора зад мистериозното изгубване евентуално стои аферата с деветте кг кокаин през 2011 година. Както е известно той беше арестуван на летище в Сао Пауло със неразрешените опиати и наказан на 9 години и 4 месеца затвор за наркотрафик. След по-малко от 2 години щангистът бе освободен и върнат в България.

Причината за парадокса бе неналичието на двустранен контракт за правна помощ сред двете страни. Това значи, че присъда, произнесена в една от двете страни не се зачита в другата.

„ Вероятно зад необяснимото стопяване на Гълъбин стои кокаиновата спекулация и неочакваното му освобождение, което може да значи, че е оказал помощ с нещо на проверяващите. Няма друго пояснение за неочакваната демонстрация на благосклонност у управляващите в Бразилия. Това пък значи, че си е основал могъщи врагове “, разсъждава приятелят му.

Той се надява Боевски да се укрива съзнателно и да не му се е случило нищо неприятно. Близките на спортиста също отхвърлят да са го виждали скоро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР