Световните шампиони Анастасия Мишина и Александър Галямов от Русия спечелиха

...
Световните шампиони Анастасия Мишина и Александър Галямов от Русия спечелиха
Коментари Харесай

Пълен триумф на Русия при спортните двойки на ЕП по фигурно пързаляне

Световните първенци Анастасия Мишина и Александър Галямов от Русия завоюваха купата при спортните двойки на Европейското състезание по фигурно пързаляне в Талин (Естония). 20-годишният Мишина и 22-годишният Галямов, за които това беше дебют на шампионат на Европа, изиграха съвършено своето комбиниране и получиха оценка от 157.46 точки. Така те събраха общ брой от 239.82 точки. И двете им оценки са нови международни върхове, откакто нощес в късата стратегия също записаха върхово достижение - 82.36 точки. 

Предишният международен връх за общ общ брой беше владеене на Суй Венцзън и Цун Хан от Китай - 234.84 точки, както и във волната стратегия - 155.60 точки.



" Благодаря на всички за поддръжката и позитивните страсти. Много е прелестно за нас да дебютираме на шампионата на Европа и се надявам да се върнем тук още веднъж ", сподели Галямов.
Втори и трети са също дуети от Русия. Европейските вицешампиони от 2020 година Евгения Тарасова и Владимир Морозов заеха втора позиция с 236.43 точки. Бронзовите медали останаха за защитаващите купата си Александра Бойкова и Дмитри Козловски с 227.23 точки. И трите съветски дуети извършиха безпогрешно композициите си и бяха с класа над противниците си.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР